Flemming maakt indruk op trainer: 'Verwacht hem in de Premier League te zien'

Flemming maakt indruk op trainer: 'Verwacht hem in de Premier League te zien'

01-03-2023 15:25 Laatste update: 15:38
20

Als het aan Millwall FC-manager Gary Rowett ligt, is Zian Flemming voorbestemd voor de Premier League. De Nederlander bloeit op in Millwall en was afgelopen dinsdag tegen Luton Town nog belangrijk met een doelpunt. 

De 24-jarige Flemming, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Millwal, werd al snel een belangrijke speler voor de Championship-club en maakte al twaalf doelpunten in 31 competitiewedstrijden.

Rowett voorziet een rooskleurige toekomst voor de Nederlander. "Ik ben echt heel blij met Zian. Hij is namelijk een echte teamplayer. Ik verwacht hem eens in de Premier League terug te zien. We werken er heel hard voor om ervoor te zorgen dat hij daar met ons kan spelen. Maar Zian heeft hoe dan ook de kwaliteiten om een keer de stap te kunnen maken", zegt de oefenmeester tegenover News at Den.

De oud-speler van onder meer PEC Zwolle en Fortuna Sittard voelt zich inmiddels ook weer helemaal top, na een reeks wedstrijden zonder doelpunten. "Soms heb je zo'n periode. Ik maakte er alleen niet zo'n big deal van, al wil ik natuurlijk het liefst elke week scoren. Maar zelfs Erling Haaland lukt dat niet", aldus Flemming in gesprek met het lokale medium.

VoetbalPrimeur bracht onlangs een bezoekje aan Flemming. Bekijk het hele item hieronder.