Nieuw elan bij bekeropponent van PSV: 'Hij heeft een vuurtje aangewakkerd'

Nieuw elan bij bekeropponent van PSV: 'Hij heeft een vuurtje aangewakkerd'

02-03-2023 13:53 Laatste update: 13:54
17

ADO Den Haag-aanvaller Thomas Verheydt gelooft in een stunt op bezoek bij PSV. De spits merkt dat er een andere sfeer is bij de Hagenezen sinds de komst van Dick Advocaat.

Verheydt weet dat ADO zijn borst nat kan maken voor het bekerduel met PSV van donderdagavond. "Het is misschien wisselvallig wat ze laten zien, maar het blijft een topclub met heel veel kwaliteit. Het wordt gewoon heel lastig", aldus Verheydt tegenover De Telegraaf. Stiekem droomt de spits al een beetje van de halve finale in het bekertoernooi. "Als je die wint en je hebt een gunstige loting in de halve finale, dan kun je zomaar ineens in de finale staan als ADO."

Wedden

Meer odds

Twee maanden geleden hadden ze in Den Haag niet durven dromen van een plek in de halve finale van de KNVB Beker, maar de komst van Advocaat veranderde alles. "Hij heeft het gevoel naar boven gehaald en het vuurtje aangewakkerd bij spelers. Dat resulteert erin, dat wij moeilijk te verslaan zijn. In tactisch opzicht heeft hij ervoor gezorgd, dat we weer vanuit de nul gingen spelen, omdat we best wel gemakkelijk goals tegen kregen. Dat heeft hij aangepakt en van daaruit zijn we naar voren gegaan. We zijn weer redelijk gevaarlijk", stelt Verheydt.