Sevilla-keeper blij verrast door actie PSV-supporters: 'Ontzettend bedankt'

Sevilla-keeper blij verrast door actie PSV-supporters: 'Ontzettend bedankt'

03-03-2023 09:09
63

Sevilla-keeper Marko Dmitrovic waardeert de steunbetuiging van de supportersvereniging van PSV. De 31-jarige Serviër ontving een bos bloemen uit Eindhoven vanwege het incident tijdens het duel in de tussenronde van de Europa League.

In de blessuretijd van het duel in het Philips Stadion werd Dmitrovic belaagd door een PSV-fan. De sluitpost wist zich te verweren en zijn belager kon worden afgevoerd. De Supportersvereniging PSV zat met het voorval in de maag en stuurde bloemen naar Sevilla. 'Excuses namens alle PSV-supporters', viel er te lezen op het begeleidende kaartje.

Wedden

Meer odds

Die actie kan Dmitrovic waarderen. 'Ik ben de PSV-supporters dankbaar voor dit geweldige gebaar. Dat laat zien waar de fans van deze club voor staan. Eén persoon staat niet symbool voor een grote en gerespecteerde club als PSV en de stad Eindhoven, die voor Sevilla altijd speciaal zal zijn', laat hij weten. De Sevilla-keeper richt zich ook in het Nederlands tot de PSV'ers. 'Ontzettend bedankt.'

Door het incident moet PSV vrezen voor een zware sanctie van de UEFA. De ploeg van coach Ruud van Nistelrooij won thuis met 2-0, maar dat was niet genoeg na de 3-0 nederlaag in Andalusië.