Klassieker in halve finale van KNVB Beker, PSV moet naar stuntploeg Spakenburg toe

Klassieker in halve finale van KNVB Beker, PSV moet naar stuntploeg Spakenburg toe

04-03-2023 22:40 Laatste update: 07-03-2023 11:40
418

Ajax, PSV, Feyenoord en SV Spakenburg weten waar ze aan toe zijn in de halve finale van de KNVB Beker. Feyenoord en Ajax gaan in een Klassieker strijden om een ticket voor de finale, terwijl de amateurs van Spakenburg PSV gaan ontvangen.

Om 22.30 werd er in de studio van ESPN geloot voor de halve finale van de beker. De duels worden op 4, 5 en/of 6 april afgewerkt. Zo'n 3,5 week later staat de bekerfinale in De Kuip al op de rol. De KNVB zal op een later moment bekendmaken wat de definitieve data en tijden zijn waarop er gespeeld wordt.

Anderhalve maand geleden stonden Feyenoord en Ajax nog tegenover elkaar in De Kuip. Dat duel eindigde toen in 1-1. Spakenburg en PSV speelden dit seizoen uiteraard nog niet tegen elkaar. Alles wijst erop dat die ontmoeting gewoon op het sportpark van Spakenburg afgewerkt wordt. ESPN heeft al verschillende tests uitgevoerd en het installeren van een VAR-scherm en goede camera's is mogelijk.

Spakenburg verraste afgelopen week vriend en vijand door FC Utrecht in de kwartfinale uit te schakelen, terwijl Ajax, PSV en Feyenoord afrekenden met respectievelijk De Graafschap, ADO Den Haag en sc Heerenveen.

De volledige bekerloting
Feyenoord - Ajax
Spakenburg - PSV