Laatste training Feyenoord voor Klassieker slechts deels openbaar

Laatste training Feyenoord voor Klassieker slechts deels openbaar

13-03-2023 20:02 Laatste update: 20:03
40

De laatste training van Feyenoord voor De Klassieker van zondag kan worden bezocht, maar 'in een iets andere vorm dan de afgelopen edities gebruikelijk was', meldt Feyenoord. Alleen het eerste gedeelte van de training is openbaar.

De ploeg van Arne Slot traint zaterdagmiddag om 16.00 uur en het eerste gedeelte zal naar verwachting een kwartier tot een half uur duren. Daarna traint Feyenoord besloten verder. 'Vanwege de volle speelkalender heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee club de supporters de gelegenheid bieden om het team een boost te geven op weg naar deze wedstrijd en hen zo betrekken bij de aanloop naar het duel tussen de nummers 1 en 2 van Nederland. Door de training op deze wijze in te richten is beide mogelijk', meldt Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Feyenoord treft Ajax zondag in de Johan Cruijff Arena. Drie dagen daarvoor is Shakhtar Donetsk de tegenstander in de return van de achtste finales van de Europa League. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.