Uitverkocht huis voor Spakenburg tegen PSV: 'Gaat één kolkende blauwe zee worden'

Uitverkocht huis voor Spakenburg tegen PSV: 'Gaat één kolkende blauwe zee worden'

21 maart - 19:03
126

SV Spakenburg gaat geen vrije verkoop meer houden voor het bekerduel met PSV. Er werden in de voorverkoop al meer dan zesduizend kaarten verkocht, waardoor het al zeker is dat er een enorme blauwe menigte zal zijn om de thuisploeg aan te moedigen.

Op dinsdag 4 april kan Spakenburg de bekerstunt compleet maken door de finale van het toernooi te bereiken. In eigen huis moet dan gewonnen worden van de Eindhovenaren. Een kaartje voor de wedstrijd kun je dus niet meer kopen, zegt voorzitter Marc Schoonebeek tegen Nu.nl. "De wedstrijd is nagenoeg uitverkocht, het belooft één kolkende blauwe zee te gaan worden."

De derby tegen Ijsselmeervogels trekt normaal meer dan achtduizend mensen naar het sportpark, maar tegen PSV mogen er maar 6.300 aanwezig zijn. Dit vanwege de extra veiligheidsredenen, maar daar maalt Schoonebeek absoluut niet om. "We zijn al enorm blij dat we thuis mogen spelen."

De laatste tijd zijn er in de voetballerij steeds meer problemen met uitsupporters, maar Spakenburg kreeg het voor elkaar om ook driehonderd PSV-fans te mogen uitnodigen. Dat wilde de club graag en ze worden dan ook goed ontvangen. "Bij alle wedstrijden hebben de fans van PSV zich uitermate goed gedragen. We gaan ze hartelijk verwelkomen met broodjes en lekkere drankjes. We staan met Bossche bollen klaar."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s