Irritatie bij NEC: 'Ik heb het idee dat er graag iets gecreëerd wordt in de media'

Irritatie bij NEC: 'Ik heb het idee dat er graag iets gecreëerd wordt in de media'

14-04-2023 14:41
29

NEC lijkt het in de Gelderse derby zonder Oussama Tannane te moeten stellen. De creatieveling kampt nog altijd met een hamstringkwetsuur, waardoor hij niet fit lijkt te zijn voor het treffen met zijn oude club. Dat laat trainer Rogier Meijer weten, die zich ook ergert aan de media.

Tegen PSV liep Tannane zijn kwetsuur op en inmiddels is hij nog niet hersteld. "'Tannane traint nog apart, dat is wel erg kort dag voor zondag", laat trainer Meijer optekenen door Voetbal International. "We kijken zaterdag nog even, maar mijn gevoel zegt dat het een moeilijk verhaal wordt."

"Het is geen enkelblessure of iets dergelijks. Als we hiermee te veel risico nemen, is het mogelijk einde seizoen voor hem en dat is niet wat we willen. De kans is groter dat hij er niet bij is dan dat hij er wel bij is." Tannane zal dus waarschijnlijk niet nog eens tegenover zijn oude club staan. Toen de derby eerder dit seizoen afgewerkt werd, greep Tannane nog de hoofdrol door rood te pakken. 

Meijer vindt overigens dat de derby wel erg wordt opgeklopt in de media. "Ik erger me daar wel aan, ja. Dat er elke dag iets gebracht móét worden, heb ik het idee. Het is gewoon een wedstrijd tussen twee buren. Hartstikke leuk, maar ik heb het idee dat er graag iets gecreëerd wordt in de media."