Keuze Gravenberch en Mazraoui afgekraakt: 'Veel te weinig om transfer te maken'

Keuze Gravenberch en Mazraoui afgekraakt: 'Veel te weinig om transfer te maken'

19-04-2023 23:51
57

Ryan Gravenberch heeft de verkeerde keuze gemaakt om naar Bayern München te gaan, vindt Marco van Basten. De analist vertelt bij Ziggo Sport dat je met dit soort transfer altijd zeker moet weten dat je alles gaat spelen.

"Je moet gewoon zeker weten dat je altijd in de basis staat", vertelt Van Basten over de situatie van de bij Ajax vertrokken middenvelder. "Anders is het veel te weinig om zo’n keuze te maken. Je moet die club wel echt iets kunnen geven ook als je tekent, toegevoegde waarde hebben. Gravenberch maar ook Noussair Mazraoui die hebben dat op dit moment niet, dus dan ben je gewoon een concurrent en dat pakt verkeerd uit."

Wedden

Meer odds

Liverpool wordt nu als een mogelijke nieuwe bestemming genoemd voor Gravenberch, maar dat zou Van Basten niet doen. "Dat is vragen om dezelfde problemen. Ga nou ergens naar toe waar je speelt. Als je niet van toegevoegde waarde bent of je twijfelt, dan moet je niet gaan. Geld moet daarin ook geen issue zijn voor dit soort jongens."

Gravenberch werd zelf ook nog gevraagd naar zijn situatie bij Bayern München en de mogelijke interesse van Liverpool. Maar na de uitschakeling in de Champions League tegen Manchester City wilde hij daar niet op reageren, aldus BILD.