Mourinho: 'Misschien was het wel handig geweest om te verliezen van Feyenoord'

Mourinho: 'Misschien was het wel handig geweest om te verliezen van Feyenoord'

25-04-2023 08:08
56

José Mourinho vraagt zich hardop af of hij met AS Roma niet beter had kunnen verliezen van Feyenoord in de Europa League. Vier dagen na het duel met de Rotterdammers liep Roma tegen een nederlaag bij Atalanta Bergamo aan.

De Romeinen kampen met de nodige personele problemen. Mede daardoor besloot Mourinho wat wijzigingen door te voeren tegen Atalanta, maar Roma ging alsnog met 3-1 onderuit. Het is zijn plek in de top-vier van de Serie A daardoor kwijt. "Met onze beperkingen hebben we een goede wedstrijd gespeeld", vertelt Mourinho na afloop tegen Sky Sport. "Ik ben blij met onze spelers. Als ik zaterdag (in de topper tegen AC Milan, red.) zelf moet spelen, zou ik daar geen probleem mee hebben."

Mourinho benadrukt dat hij een hecht team onder zijn hoede heeft, al baalt hij wel van de nederlaag. "We hebben spelers die vermoeid waren na de Europa League geprobeerd te beschermen", zegt The Special One. "Misschien was het wel handig geweest om te verliezen van Feyenoord, om fitter te zijn en door te kunnen vechten tot het einde."