'Lukaku krijgt nieuwe kans bij Chelsea, goed nieuws voor Broja (ex-Vitesse)'

'Lukaku krijgt nieuwe kans bij Chelsea, goed nieuws voor Broja (ex-Vitesse)'

26-04-2023 11:23 Laatste update: 12:00
21

Romelu Lukaku maakt kans om toch nog revanche te nemen bij Chelsea, nu de club bijna rond zou zijn met Mauricio Pochettino. De Belg valt tegen bij Internazionale en keert volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk terug naar Londen. 

Lukaku zelf wil naar verluidt bij Inter blijven, maar de Nerrazzuri heeft hier geen oren naar. Pochettino is wel gecharmeerd van de aanvaller en wil hem er graag bij hebben als hij de Chelsea-manager wordt. Dat meldt The Telegraph. The Blues missen dit seizoen een doelpuntenmaker, waardoor er wordt gekeken naar Lukaku.

Wedden

Meer odds

De voormalig Manchester United-afmaker gaat dan de concurrentiestrijd aan met Broja, die in het verleden bij Vitesse speelde. De Albanees heeft dit seizoen veel last van blessures en speelt daarom weinig. Vorig jaar deed hij het goed in de Premier League namens laagvlieger Southampton en scoorde hij zes keer.

De al even vertrokken trainer Thomas Tuchel speelde een grote rol in het misgelopen huwelijk tussen Lukaku en Chelsea. Tijdens zijn eerste seizoen op Stamford Bridge wilde de 29-jarige Belg niet meer samenwerken met de huidige Bayern München-coach. Sindsdien keerde Lukaku op huurbasis terug bij Inter, waar hij een glorieuze periode kende tussen 2019 en 2021, maar deze keer had hij minder succes.