'Ajax en PSV hebben duidelijk gemaakt dat Feyenoord vele malen beter is'

'Ajax en PSV hebben duidelijk gemaakt dat Feyenoord vele malen beter is'

01-05-2023 09:14
151

Ajax en PSV hebben aangetoond hoe terecht de aanstaande landstitel van Feyenoord is. Dat concludeert Kenneth Perez na de dubbele confrontatie tussen de Amsterdammers en Eindhovenaren, eerst in de Eredivisie en zondag in de bekerfinale.

"Als PSV nu nog als tweede eindigt in de Eredivisie, denk ik dat ze er het maximale hebben uitgehaald. Want de laatste twee wedstrijden hebben wel duidelijk gemaakt waarom deze ploegen geen kampioen worden", zegt Perez bij ESPN. "Feyenoord is vele malen beter dan deze twee teams." Feyenoord kan zondag tegen Excelsior de titel pakken, mits PSV de avond ervoor punten verspeelt bij Sparta.

Wedden

Meer odds

PSV versloeg Ajax vorige week met 3-0 in het Philips Stadion en trok zondagavond ook aan het langste eind in de bekerfinale (1-1, winst na penalty's). Marciano Vink laakt de Amsterdammers, die naast een Champions League- en mogelijk zelfs een Europa League-ticket dreigen te grijpen. "De selectie van Ajax is niet goed genoeg en dan kun je het zoeken in opstootjes, maar PSV ging daar gewoon in mee."