'Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden, het is mijn droom'

'Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden, het is mijn droom'

01-05-2023 13:35
39

Denzel Hall hoopt volgend seizoen een serieuze kans te krijgen van Arne Slot. Feyenoord verhuurt hem dit seizoen aan ADO Den Haag, waar de 21-jarige verdediger alles speelt.

ADO haalde Hall voor de rechtsbackpositie, maar de laatste weken maakte hij onder leiding van Dick Advocaat indruk als centrale verdediger. Het biedt hoop voor een doorbraak in De Kuip. "Ik weet dat ze me bij Feyenoord in de gaten houden", vertelt Hall aan het Algemeen Dagblad.

"Ik ben volwassener geworden, heb er een jaar mannenvoetbal op zitten. Het zou mooi zijn als ik volgend seizoen een kans zou krijgen, al weet ik dat ik nog beter moet", vervolgt de geboren Rotterdammer. "Mijn droom is nog altijd om te slagen in Feyenoord 1."

Vorig jaar zat Hall die op de bank tijdens de verloren Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma. Over trainer Arne Slot is hij zeer te spreken. "Hij is een van de beste trainers die ik ooit heb gehad. Alles klopt bij hem. Als hij iets opmerkt en iets omzet, blijkt het altijd te werken."