'Twente sorteert voor op Cerny-vertrek en wordt concreet voor Feyenoord-huurling'

'Twente sorteert voor op Cerny-vertrek en wordt concreet voor Feyenoord-huurling'

05-05-2023 12:47
61

FC Twente heeft concrete interesse getoond in Marouan Azarkan. Dat meldt fansite 1908.nl. De vleugelaanvaller wordt dit seizoen door Feyenoord uitgeleend aan Excelsior, waar hij zich in de kijker speelde bij de Tukkers. 

Technisch directeur Arnold Bruggink en Joseph Oosting, die vanaf volgend seizoen voor de groep staat bij Twente, lijken definitief overtuigd te zijn van de kwaliteiten van Azarkan. Twente zou hem al langer op de korrel hebben. 

Wedden

Meer odds

Azarkan zou ook interesse genieten van Udinese en Toulouse, maar een overstap naar de Grolsch Veste lijkt hem volgens 1908 de meest aantrekkelijke optie. Met de mogelijke komst van de aanvaller lijkt Twente alvast voor te sorteren op het aanstaande vertrek van Vaclav Cerny. De Tsjech is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij de club.

De 21-jarige Azarkan is dit seizoen een van de blikvangers bij Excelsior. In 23 competitieduels was hij goed voor drie doelpunten en zes assists. Komende zondag staat voor hem het speciale duel met Feyenoord op het programma.