Oud-doelman geniet van Feyenoord vanuit Amerika: ‘Kijk bijna alle wedstrijden’

Oud-doelman geniet van Feyenoord vanuit Amerika: ‘Kijk bijna alle wedstrijden’

06-05-2023 17:24 Laatste update: 17:32
18

Alhoewel hij in 2021 de overstap naar Inter Miami maakte, blijft Nick Marsman zijn oude club Feyenoord op de voet volgen. De doelman vindt het dan ook prachtig om vanuit Amerika te zien dat zijn oud-teamgenoten flink aan de weg timmeren.

"Ik kijk bijna elke wedstrijd", vertelt Marsman in gesprek met De Telegraaf na een vraag over Feyenoord. "Dat is hier vaak om acht of tien uur ’s ochtends. Ik vond het ook heel fijn dat ik toentertijd mee kon trainen en werd geweldig opgevangen door de groep en door de club. De uitschakeling in Europa was een flinke teleurstelling, maar het is fantastisch om te zien hoe ze het dit jaar doen."

Toch is Marsman er sportief niet op vooruit gegaan na zijn vertrek uit Rotterdam. Hij was bij Feyenoord de reservedoelman, maar bij Inter Miami is hij dat ook. "Het eerste seizoen heb ik alles gespeeld, maar raakte ik de laatste wedstrijd geblesseerd aan mijn kruisband. Toen heb ik er zeven maanden uit gelegen. Na mijn herstel heb ik weer vijf of zes wedstrijden gespeeld, waarna ik een hernia opliep", vertelt Marsman over de pech in De Verenigde Staten.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!