Ploeggenoot Yilmaz doet boekje open: 'Heeft veel aanbiedingen, ook van Turkije'

Ploeggenoot Yilmaz doet boekje open: 'Heeft veel aanbiedingen, ook van Turkije'

08-05-2023 11:50 Laatste update: 11:59
13

Dogan Erdogan heeft zich uitgelaten over de situatie van Burak Yilmaz. De ploeggenoot van de spits stelt dat er inderdaad meerdere aanbiedingen bij Yilmaz liggen, waaronder die van assistent van het Turkse elftal. 

Erdogan meldt zich na het duel tussen Fortuna Sittard en Vitesse bij de camera's van ESPN. De middenvelder houdt eerst vol dat Yilmaz alleen geblesseerd is, maar laat vervolgens toch wat los. "Het maakt niet uit of ik meer weet of niet. Er is elke dag veel nieuws. Natuurlijk weet ik wat wel en niet klopt. Hij krijgt veel aanbiedingen, niet alleen van de nationale ploeg. Ik heb geen idee of hij blijft, dat bepaalt hij zelf."

Wedden

Meer odds

Yilmaz ligt tot 2027 vast bij Fortuna. De Turkse spits tekende in 2022 en dient volgens het contract de eerste twee seizoenen uit als speler, om vervolgens een andere functie te bekleden. De goaltjesdief staat nu al meerdere wedstrijden aan de kant. Aanvankelijk werd gesteld dat de speler geblesseerd is, maar trainer Julio Velazquez hield de speler vervolgens wegens 'technische redenen' aan de kant.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!