Woerts meldt op eigen titel: 'Gimenez blijft, Te Kloese blijft, Slot blijft'

Woerts meldt op eigen titel: 'Gimenez blijft, Te Kloese blijft, Slot blijft'

8 mei om 22:29

Arne Slot blijft Feyenoord trouw. Althans, dat vertelt sportmarketeer Chris Woerts in de uitzending van Vandaag Inside van maandagavond. De 44-jarige oefenmeester laat potentiële aanbiedingen uit onder meer Engeland links liggen.

Woerts kondigde aan het begin van de uitzending aan nieuws te hebben waar Feyenoord-fans 'heel blij' van worden. Naast Slot blijft ook algemeen directeur Dennis te Kloese in Rotterdam-Zuid. "Aan Te Kloese werd getrokken vanuit Mexico, maar hij blijft", stelt Woerts. "Slot is ook volgend seizoen trainer van Feyenoord. Al zijn wensen worden ingewilligd. Hij heeft al twee nieuwe spelers gehaald (Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki, red.) en ze zijn volop bezig met de opbouw voor volgend seizoen."

Tussen de regels door laat Woerts ook vallen dat Santiago Gimenez definitief bij Feyenoord blijft. "Slot denkt ook: ik kan wel naar Engeland gaan, maar daar zijn dertien managers ontslagen dit jaar. Hij gaat zeker met Feyenoord de Champions League in. Kökcü gaat verkocht worden, maar de rest van de selectie blijft intact. Slot kiest voor nog één jaar bij Feyenoord."

Slot heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip. Naar verluidt krijgt hij een forse salarisverhoging als hij daadwerkelijk blijft.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!