Kamp Bale reageert op Wrexham-geruchten: 'Hij is een ander persoon geworden'

Kamp Bale reageert op Wrexham-geruchten: 'Hij is een ander persoon geworden'

10-05-2023 22:13
14

Wrexham hoeft niet meer te hopen op de komst van Gareth Bale. De Hollywood-club wilde de terugkeer in de Engelse Football League vieren door de aanvaller terug te halen uit zijn pensioen, maar dat zit er niet in. 

Het Wrexham van clubeigenaren en Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney dwong afgelopen maand promotie af naar de League Two. Kort daarna werd Bale in verband gebracht met de club, nadat de 33-jarige Welshman de club vanaf de golfbaan feliciteerde met de promotie. 

Een charmeoffensief volgde, maar het heeft geen vruchten afgeworpen. "Bale heeft momenteel een geweldig leven, en dat heeft hij verdiend", aldus zaakwaarnemer Jonathan Barnett in gesprek met Sky Sports. "Mij hebben ze niet gesproken, misschien hebben ze gepraat met Gareth zelf, maar hij wil niet meer voetballen. Hij heeft een geweldige carrière gehad, maar hij is nu met zijn familie en dat is het belangrijkste. Hij is een ander persoon geworden."

Bale zette in januari een punt achter zijn voetballoopbaan. Dat deed hij bij Los Angeles FC. Daarvoor was hij speler van Real Madrid, Tottenham Hotspur en Southampton.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!