'Leegloop dreigt bij Paris Saint-Germain na opnieuw een vertrekwens'

'Leegloop dreigt bij Paris Saint-Germain na opnieuw een vertrekwens'

17-05-2023 16:27
19

Marco Verratti gaat Paris Saint-Germain na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid verlaten. De dertigjarige controleur wil graag terugkeren naar Italië, meldt RMC Sport.

PSG is naar verluidt al op de hoogte van de vertrekwens van Verratti en zal meewerken aan een exit. De Italiaan hoopt dat een club uit de Serie A zich aandient. In zijn vaderland kwam Verratti enkel uit voor Pescara, alvorens in 2012 naar Parijs te verkassen. Afgelopen winter verlengde de middenvelder zijn contract bij PSG nog tot medio 2026, maar deze zal hij niet uitzitten.

Het betekent dat geïnteresseerde clubs flink moeten betalen voor Verratti, die niet meer gelukkig is bij PSG. Bij de harde kern van de club is hij samen met Lionel Messi en Neymar de kop van jut en moesten er noodgedwongen beveiligingsapparaten bij zijn huis geplaatst worden. "We kunnen niet meer gelukkig zijn bij het huidige PSG", vertelt iemand dicht bij Verratti aan het Franse medium. Dat de harde kern hem moet hebben, treft hem hard."

Naast Verratti dreigen ook Messi en Neymar te vertrekken bij PSG. De Argentijn kan terug naar FC Barcelona of kiezen voor een avontuur bij Al-Hilal.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!