Fraser over mogelijk vertrek van Slot bij Feyenoord: 'Iedereen is te vervangen'

Fraser over mogelijk vertrek van Slot bij Feyenoord: 'Iedereen is te vervangen'

19-05-2023 19:44
84

Henk Fraser verwacht niet dat Feyenoord in elkaar zal storten als trainer Arne Slot vertrekt. Dat laat de oefenmeester weten bij FC Rijnmond.

Slot wordt nadrukkelijk gelinkt aan Tottenham Hotspur en zou zelfs al gesprekken hebben gevoerd. Op de wekelijkse persconferentie weigert hij echter te reageren op vragen over zijn toekomst. "Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten, maar over de wedstrijd tegen FC Emmen", zei hij vrijdag. 

Fraser zegt dat Slot niets hoeft te zeggen. "Wat hij ook doet, als hij erover gaat praten is het nooit goed. Iedereen moet het maar op z'n eigen manier interpreteren, dat ga je toch niet veranderen", zegt de voormalig trainer van onder meer FC Utrecht, Vitesse, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. "Mocht hij gaan dan is dat heel vervelend voor ons Rotterdammers en Feyenoorders. Maar we zijn een opleidingsland, dat is de realiteit. Slot heeft Feyenoord speciaal gemaakt, en dat levert de club heel veel op. Iedereen is te vervangen. Kijk naar Pascal Jansen bij AZ. Wat hij doet is minstens zo fantastisch."