Te Kloese over vermeende interesse in Kökcü-opvolger: 'Dan weet jij meer dan ik'

Te Kloese over vermeende interesse in Kökcü-opvolger: 'Dan weet jij meer dan ik'

21-05-2023 11:59 Laatste update: 12:15
39

Feyenoord heeft afgelopen winter geen bod uitgebracht op Luis Chávez. Dat heeft Dennis te Kloese, directeur van de landskampioen, zondagmorgen bevestigd bij Goedemorgen Eredivisie

De interesse van Feyenoord in Pachuca-middenvelder Chávez gaat al een tijdje rond. Diverse Mexicaanse media maakten er melding over. "Vaak volg ik zulke jongens al vanaf jonge leeftijd en ik ken hun familiesituaties: dat is natuurlijk ook één van de overwegingen geweest om Santiago Gimenez naar Feyenoord te halen. Wij houden een oogje in het zeil indien Mexicaanse spelers zich laten gelden. Voor de rest speelt er eigenlijk niets", aldus Te Kloese, die jarenlang in Mexico werkte bij zowel de bond als bij Chivas Guadalajara. 

Wedden

Meer odds

Te Kloese bevestigt het verhaal dat Feyenoord interesse had in Chávez wel. "Hij is een goede voetballer, wij wilden hem in de winter hebben." Over een uitgebracht bod van 6,5 miljoen euro is volgens de directeur echter geen sprake. "Dan weet jij meer dan ik."

De 27-jarige Chávez, die in beeld zou zijn als opvolger van Orkun Kökcü, is basisspeler bij Pachuca, waarmee hij vijfde staat in de Mexicaanse competitie. De middenvelder kwam tot op heden ook dertien keer uit voor zijn land. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!