Kökcü eerlijk over Premier League-interesse: 'Die stap maken zou prettig zijn'

Kökcü eerlijk over Premier League-interesse: 'Die stap maken zou prettig zijn'

21-05-2023 18:16 Laatste update: 21:07
87

Orkun Kökcü denkt dat hij klaar is voor de stap naar het buitenland. De aanvoerder van Feyenoord staat onder meer in de belangstelling van Tottenham Hotspur en geeft aan dat een mooie zomertransfer 'prettig' zou zijn.

Kökcü sprak na de 1-3 zege op FC Emmen met de NOS over zijn toekomst. De middenvelder tast over de meeste zaken nog in het duister. "Ik heb met mijn vader, die ook mijn zaken doet, afgesproken dat we pas na de competitie over alle zaken gaan praten. Ik weet niet wat hij achter de schermen aan het doen is, dus ik ben ook benieuwd."

Wedden

Meer odds

De Turks international probeert zich niet bezig te houden met mogelijke transfers tot de competitie klaar is. "Ik kan niets met zekerheid zeggen, ik dacht vorig seizoen al dat ik weg zou zijn. Dan raak je alleen maar teleurgesteld als je niet weg kan. Als ik na dit seizoen een stap kan maken, zou dat heel prettig zijn."

Nog een seizoen in Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. "Ik heb alleen de Champions League niet meegemaakt, maar wie weet kan dat ergens anders ook. Ik ben ook heel tevreden met mijn plek bij Feyenoord, voor mij is het niet zo dat ik met paniek in mijn hoofd de zomer in ga."

De aanvoerder weet niet of trainer Arne Slot na de zomer bij Feyenoord blijft. "Je kan er niet aan ontkomen, je leest ook onbewust overal alles. We hebben er in de kleedkamer geen thema van gemaakt. Je maakt onderling wel grapjes, maar wij zijn niet echt voorbereid op die keuze, die is aan die trainer."