Perez zou het wel weten als hij Slot was: Dat is toch het walhalla?

Perez zou het wel weten als hij Slot was: "Dat is toch het walhalla?"

21-05-2023 21:50 Laatste update: 22-05-2023 07:13
59

Kenneth Perez begrijpt dat Feyenoord-trainer Arne Slot niets wil zeggen over zijn toekomst. Dat vertelt de analist aan tafel bij Dit Was Het Weekend op ESPN.

Het is geen geheim dat Slot er goed op staat in Engeland. Onder meer Tottenham Hotspur is geïnteresseerd. "Hij weet toch helemaal niet wat er nog gaat komen? We moeten er maar vanuit gaan dat hij op gesprek is geweest bij Tottenham, maar dat kun je toch niet van een trainer vragen?", reageert Perez bij ESPN. "Ik vind het trouwens grappig dat Te Kloese (algemeen directeur Feyenoord, red.) in beeld was bij Tottenham. Die willen de Nederlandse tour op."

Wedden

Meer odds

Perez zou niet lang na hoeven te denken als hij een aanbod uit Engeland krijgt. "Premier League is het walhalla, man. Ik snap dat mensen daarvoor zwichten. Daar wil je gewoon zijn. Ja, ook voor een directeur. Marcel Brands bij Everton, middelmatige club, kopen wat je wil. Alles kan. Dat is toch het walhalla? Al je plannen kun je daar uitvoeren. Het lijkt me heel aantrekkelijk. Het wordt voor Feyenoord een cruciale beslissing wie er trainer wordt, áls Slot weggaat."