Slot-nieuws laat Kökcü niet van gedachten veranderen: 'Wil dan wel een stap maken'

Slot-nieuws laat Kökcü niet van gedachten veranderen: 'Wil dan wel een stap maken'

28-05-2023 17:30 Laatste update: 18:03
14

Orkun Kökcü heeft zijn zinnen nog steeds gezet op een transfer, mits de juiste club zich voor hem meldt. De aanvoerder van Feyenoord is door de contractverlenging van trainer Arne Slot niet van gedachten veranderd.

Feyenoord verloor zondag pas zijn tweede wedstrijd van het afgelopen seizoen. Na een week op Ibiza oogden de Rotterdammers minder scherp, waardoor Vitesse de volle buit pakte in De Kuip. Kökcü wil het duel bij ESPN echter niet afdoen als een 'Ibiza-baco-wedstrijd' "Het was sowieso lastig. Het is ook wat warmer geworden, dat voelde je in de eerste helft ook. Je ontkomt niet aan de conclusie dat we weinig hebben getraind in de afgelopen week. Maar ik denk wel dat we genoeg kansen kregen om alsnog te winnen. Het was niet scherp genoeg."

Daarna gaat het ook over de toekomst van Kökcü. De middenvelder heeft er geen geheim van gemaakt dat hij hoopt op een mooie transfer deze zomer. Dat is door de verlenging van Slot niet veranderd. "Met de trainer heb ik sowieso een goede band, net als met iedereen. Maar als de juiste club komt, denk ik dat ik deze zomer wel een stap wil maken", is Kökcü duidelijk en eerlijk.