Van Basten uit ongenoegen rondom CL-finale: 'Ik vind dit echt belachelijk'

Van Basten uit ongenoegen rondom CL-finale: 'Ik vind dit echt belachelijk'

10-06-2023 21:25 Laatste update: 12-06-2023 11:19
37

Marco van Basten is op zijn zachtst gezegd geen fan van de kick-off-show voorafgaand aan de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale. Artiesten Burna Boy, Anita en Alesso traden voor het eerste fluitsignaal in het Atatürk Olympisch Stadion op.

Na de warming-up werd er in alle haast een podium opgebouwd. De spelers moesten in de catacomben wachten tot het einde van de optredens, alvorens het veld te betreden. "Ik vind dit echt belachelijk. Waarom doe je het niet voor de warming-up?", foetert Van Basten bij Ziggo Sport. "Nu staan die gasten daar te wachten, niets te doen..."

"Het is waardeloos voor de spelers", vervolgt San Marco, die zich ergert aan de steeds commerciëler wordende voetbalwereld. "Het moet gaan om de voetballers, niet om de commercie. Nu kunnen ze de kaartjes duurder verkopen, natuurlijk... Het gebeurde eerst al op het WK en nu ook bij de UEFA. Belachelijk."

Zaterdagavond staan Manchester City en Internazionale in de finale van de Champions League tegenover elkaar. Na twintig minuten staat de brilstand nog op het scorebord.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!