Van Leer (31) is gestopt, onthult Martens: 'Heel dankbaar dat hij is meegegaan'

Van Leer (31) is gestopt, onthult Martens: 'Heel dankbaar dat hij is meegegaan'

21-06-2023 22:42
39

Benjamin van Leer is gestopt als voetballer. Dat bevestigt zijn kersverse vrouw Lieke Martens in een interview met het Algemeen Dagblad. De twee wonen tegenwoordig samen in Parijs, waar Martens speelt voor Paris Saint-Germain.

Martens (30) en Van Leer (31) gaven elkaar vorige week het jawoord en wonen samen in de hoofdstad van Frankrijk. Het is een verademing voor de sterspeler van de Oranjevrouwen, die sinds haar achttiende in haar eentje in het buitenland zat.

"In Parijs kan ik nog steeds bij een grote club om de prijzen spelen, wat dit jaar helaas niet gelukt is, maar ik heb wel heel veel bezoek gehad van vrienden en familie", vertelt Martens aan het AD. "Mijn ouders houden niet van vliegen, maar vijf uurtjes rijden vinden ze niet erg. En mijn vriend woont nu bij me. Of eh, mijn man, moet ik nu natuurlijk zeggen."

Vervolgens doet Martens een onthulling. "Benjamin is gestopt met voetbal terwijl hij nog heel goede opties had en ik ben hem heel dankbaar dat hij met me meegegaan is naar Parijs. Dit is het leven waar ik naar heb verlangd en dat heb ik heel lang niet gehad."

Van Leer stond onder de lat bij achtereenvolgens PSV, FC Eindhoven, Roda JC, Ajax en NAC Breda. Zijn laatste Eredivisie-wedstrijd keepte hij eind 2021 voor Sparta Rotterdam. Martens bereidt zich met de Oranje Leeuwinnen voor op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)