'Zeer gevaarlijke Cerny is nog lang niet klaar met zijn ontwikkeling'

'Zeer gevaarlijke Cerny is nog lang niet klaar met zijn ontwikkeling'

23-06-2023 12:45
28

Bij VfL Wolfsburg hebben ze hooggespannen verwachtingen van Vaclav Cerny. Sportief directeur Sebastian Schindzielorz denkt dat de rek er nog lang niet uit is bij de 25-jarige rechtsbuiten, die voor naar verluidt acht miljoen euro overkomt van FC Twente.

Cerny tekende vrijdag een vierjarig contract in de Volkswagen-Arena. "We zijn verheugd dat Vaclav voor VfL Wolfsburg en onze weg heeft gekozen", reageert Schindzielorz op de website van de nummer acht van de Bundesliga. "Hij is een zeer gevaarlijke speler, die zijn kwaliteiten op indrukwekkende wijze heeft laten zien in Enschede en nog lang niet klaar is met zijn ontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat hij in Wolfsburg de volgende stap in zijn carrière kan zetten en een belangrijke versterking zal zijn voor ons offensief."

Wedden

Meer odds

Cerny kijkt zelf ook uit naar zijn nieuwe uitdaging. "Ik kan bijna niet wachten tot het zover is. De Bundesliga is één van de beste competities ter wereld. Het is altijd mijn droom geweest om hier te spelen en ik ben heel blij dat ik volgend seizoen het shirt van VfL Wolfsburg mag dragen."