'Bosz geeft vier talenten van PSV de kans tijdens voorbereiding'

'Bosz geeft vier talenten van PSV de kans tijdens voorbereiding'

26-06-2023 07:26
72

Jason van Duiven krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans bij PSV. Ook Isaac BabadiMohamed Nassoh en mogelijk Emmanuel van de Blaak kunnen zich aan trainer Peter Bosz laten zien. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Van Duiven brak het afgelopen seizoen door bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De achttienjarige spits scoorde vijftien keer in 34 duels, waarmee hij clubtopscorer werd van de Eindhovense beloften. Met hem is de afspraak gemaakt dat hij start bij het eerste elftal, waarna een beslissing wordt genomen over zijn toekomst. Volgens het ED liggen alle opties nog open: een extra jaar Jong PSV, een verhuur aan een Eredivisie-club of zelfs aansluiten bij de selectie van Bosz.

Naast Van Duiven krijgt ook Babadi in de voorbereiding de kans om zich te laten zien aan de nieuwe PSV-trainer. De achttienjarige linksbuiten was goed voor vijf goals en vier assists in de Keuken Kampioen Divisie. Verder lijkt de twintigjarige middenvelder Mohamed Nassoh minuten te mogen maken. Dat geldt mogelijk ook voor Emmanuel van de Blaak, het grote verdedigende talent uit de jeugdopleiding.