'Benfica stelt vraagprijs vast, maar Schmidt oefent druk uit om move te voorkomen'

'Benfica stelt vraagprijs vast, maar Schmidt oefent druk uit om move te voorkomen'

02-07-2023 12:57
22

Roger Schmidt verzet zich tegen een mogelijke transfer van Gonçalo Ramos, maar bij Benfica sluit men niet uit dat de spits deze zomer wordt verkocht. De Portugese kampioen vraagt nu tachtig miljoen euro, terwijl onder meer Manchester United in de markt is.

Het is duidelijk dat Man United op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider. Ramos is één van de spitsen die op de lijst van Erik ten Hag en co. staat. Eerder werd nog gesteld dat Benfica meer dan honderd miljoen euro wil zien voor de Portugees international, maar Correio da Manhã weet dat Benfica nu tachtig miljoen vraagt.

Benfica-voorzitter Rui Costa denkt dat clubs als Man United en Paris Saint-Germain aardig in de buurt kunnen komen van zijn vraagprijs, met het oog op de ontwikkelingen in de huidige markt. Eerder sloeg Benfica al een bod van vijftig miljoen euro op Ramos af. Het is niet duidelijk welke club over de brug kwam met die aanbieding.

Schmidt heeft in ieder geval geen trek in een transfer van Ramos. Naar verluidt zet de voormalig trainer van PSV de 22-jarige aanvaller zels onder druk om in Lissabon te blijven.