'Inter Miami blijft op Barcelona-tour en doet Iniesta (39) een aanbieding'

'Inter Miami blijft op Barcelona-tour en doet Iniesta (39) een aanbieding'

04-07-2023 19:12
33

Andrés Iniesta is de volgende speler met een FC Barcelona-verleden die op de lijst staat van Inter Miami. Dat beweert RAC1. In de Verenigde Staten kan de 39-jarige middenvelder herenigd worden met Lionel Messi en Sergio Busquets, terwijl ook Jordi Alba en Luis Suárez in beeld zijn in Miami.

Een maand geleden werd wereldkundig dat Messi speler van Inter Miami is. Sindsdien is de club van David Beckham druk bezig met het binnenhalen van bekenden van de Argentijn. Busquets is dus al binnen, terwijl ook de namen van Alba, Suárez, Ángel Di María en Sergio Ramos nadrukkelijk vielen. Nu kan Iniesta toegevoegd worden aan die lijst.

Volgens het Catalaanse radiostation RAC1 heeft de doorgewinterde middenvelder van Vissel Kobe een aanbieding van Inter Miami op zak. Recent speelde Iniesta zijn na vijf jaar laatste wedstrijd in Japan, maar hij wil nog niet stoppen met voetballen. In Miami krijgt wereldkampioen, die de winnende treffer maakte tegen Oranje in de WK-finale van 2010, de kans om zijn loopbaan af te sluiten met zijn oude vrienden.

Iniesta kan echter ook verkassen naar Saudi-Arabië, waar hij nog meer kan gaan verdienen. Iniesta heeft nog geen keuze gemaakt over zijn toekomst, maar de clubicoon van Barcelona zal dat in de komende dagen wel gaan doen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!