Poldervaart over 'pijnlijk' De Graafschap-vertrek: 'Het voelt onafgemaakt aan'

Poldervaart over 'pijnlijk' De Graafschap-vertrek: 'Het voelt onafgemaakt aan'

05-07-2023 18:44
19

Het doet Adrie Poldervaart nog altijd zeer dat hij het afgelopen seizoen op een pijnlijke manier is vertrokken bij De Graafschap. De oefenmeester kon zijn klus bij de Superboeren niet afmaken omdat hij werd geconfronteerd met het Guillain-Barré Syndroom.

"Het feit dat ik niet iets bereikt heb waarvan ik dacht dat we het konden bereiken, daar ben ik teleurgesteld over", aldus Poldervaart in gesprek met ESPN. "Het doet pijn, want je begint met veel energie en draait een goede voorbereiding. Het lukte niet in het begin en dat wil je met z'n allen ombuigen. Dan word je ziek en krijg je te horen dat ze niet verder met je willen."

Wedden

Meer odds

Poldervaart, die nu de assistent-trainer van Danny Buijs is bij Fortuna Sittard, kon weinig anders doen dan zich erbij neerleggen. "Je kan dan de politie bellen of het leger erbij roepen, maar je verandert er niets aan. Als ik naar mezelf kijk, dan was het onvoldoende en dat geeft een onbevredigend gevoel. Donderdag haalde ik m'n appartement leeg en dat deed pijn. Ik had een band en een relatie met een hoop mensen rondom de club. Het is spijtig dat je het niet kan voltooien, het is niet afgemaakt."