Engelse pers: gewilde Hamer mag alsnog dromen van Premier League

Engelse pers: gewilde Hamer mag alsnog dromen van Premier League

11-07-2023 16:59 Laatste update: 17:04
27

Niet alleen Fulham, ook Burnley aast op Gustavo Hamer. De 26-jarige middenvelder speelde zich afgelopen seizoen als speler van Coventry City in de Premier League-kijker.

Coventry struikelde tegen Luton Town op de drempel van de Premier League, maar Hamer belandt mogelijk alsnog op het hoogste niveau in Engeland. Burnley heeft hem op de korrel. Volgens The Telegraph is manager Vincent Kompany bijzonder gecharmeerd van de 25-jarige Nederlander.

Hamer is begonnen aan zijn laatste contractjaar, waardoor hij voor een relatief lage transfersom op te halen is bij Coventry City. Burnley wil zich koste wat kost handhaven en is ook bezig met de komst van James Trafford (Manchester City) en Soumaila Coulibaly (Borussia Dortmund).

Hamer maakte drie jaar geleden de overstap van PEC Zwolle naar Coventry City en was afgelopen seizoen goed voor 11 goals in 44 wedstrijden. Twee maanden geleden ging VoetbalPrimeur op bezoek bij Hamer over zijn sterke periode in Engeland. Hij zei te dromen van een terugkeer bij Feyenoord.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!