Slot ontkracht verhalen uit de media: 'Dat komt niet van mij richting hem'

Slot ontkracht verhalen uit de media: 'Dat komt niet van mij richting hem'

13-07-2023 08:06
44

Arne Slot weet niets van een mogelijk vertrek van Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër zou vanwege zijn relatief hoge salaris naar de uitgang gedirigeerd worden.

Jahanbakhsh zou na een gesprek tussen zijn entourage en de clubleiding van Feyenoord te horen hebben gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. "Ali is twee dagen bij ons, daar heb ik niet met hem over gesproken", zegt Slot na het oefenduel met Club Brugge (2-0) tegen ESPN. "Het is wel zo dat Ali vorig seizoen wel en niet gespeeld heeft. Het is vooral belangrijk wat hij daar zelf van vindt."

"Ali weet al zolang als die bij mij speelt, dat ik altijd degene opstel die het beste voor het elftal is. Als hij dat is, speelt hij", vervolgt Slot. "Als een ander dat is, speelt een ander. Hij moet bepalen of hij binnen die rol, als ik niet voor hem kies, nog gelukkig is. Ik heb hem in ieder geval niet datgene gezegd wat in de media is gekomen. Dat komt niet van mij richting hem."

Het is geen geheim dat Feyenoord zich wil versterken op de flanken. Dinamo Zagreb-buitenspeler Luka Ivanusec is nadrukkelijk in beeld in De Kuip. Voor Jahanbakhsh zou nog geen club in de markt zijn, al is er lichte interesse uit Turkije.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!