Meijer gaat Lang missen bij Club Brugge: 'Dat is de grootste misvatting over hem'

Meijer gaat Lang missen bij Club Brugge: 'Dat is de grootste misvatting over hem'

13-07-2023 11:25 Laatste update: 13:21
16

Bjorn Meijer is blij voor zijn vriend Noa Lang. De twee waren goed met elkaar bij Club Brugge, maar de oud-speler van FC Groningen gunt de aanvaller zijn overstap naar PSV. Na het vertrek van Lang ziet Meijer een belangrijke taak voor zichzelf weggelegd in België.

"Ik ben blij voor hem dat die overstap is gelukt", reageert Meijer bij Voetbal International. "Wat mensen van hem denken, maakt hem niet uit. Wat de grootste misvatting is? Dat hij niet goed met mensen zou zijn. Iedereen bij Club Brugge kan beamen dat Noa Lang dat wel is. Je kan een heel goed gesprek met hem hebben. Als er een nieuwe speler kwam, ging hij als een van de eersten ermee praten. Om die speler op zijn gemak te stellen."

Wedden

Meer odds

De Belgische competitie raakt door het vertrek van Lang wel één van de grootste entertainers van de competitie kwijt. Meijer grapt dat hij er in ieder geval klaar voor is om die taak over te nemen. "Dan moet ik de Belgische competitie maar heet maken", lacht de Nederlander. Daarmee verwijst hij naar een bekende uitspraak van zijn voormalige teamgenoot.