'Ajax wil Van den Berg terughalen naar Nederland, concurrentie uit Duitsland'

'Ajax wil Van den Berg terughalen naar Nederland, concurrentie uit Duitsland'

13-07-2023 12:10 Laatste update: 13:21
250

Ajax wil Sepp van den Berg terughalen naar de Eredivisie. Dat meldt Voetbal International donderdag. De Amsterdammers zijn al in gesprek met Liverpool, maar er is concurrentie uit Duitsland.

Voor de Amsterdammers wordt het geen simpele optelsom om Van den Berg te halen: BILD meldt dat de verdediger in Frankfurt is gespot om te praten met andere clubs. FSV Mainz zou op dit moment de race om de centrumverdediger leiden. Naast Ajax en Mainz zijn er nog twee Duitse clubs die interesse hebben. Union Berlin zou één van die twee gegadigden zijn.

Wedden

Meer odds

Van den Berg heeft in ieder geval van Liverpool de mogelijkheid gekregen om met andere clubs te onderhandelen. De 21-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen degradeerde, maar Van den Berg liet zelf een goede indruk achter in de Bundesliga. In 2019 maakte Van den Berg de overstap van PEC Zwolle naar het grote Liverpool. Hij speelde tot nu toe vier duels in de hoofdmacht van The Reds.

Deze zomer zou Van den Berg ook meegaan met de selectie van Jong Oranje naar het EK, maar hij raakte vlak voor het toernooi geblesseerd. Hij is nog steeds bezig met zijn revalidatie, maar de verwachting is dat de oud-speler van PEC snel het veld weer op kan.