'Domper voor Steijn: Ajax lijkt naast Van den Berg en St. Juste te grijpen'

'Domper voor Steijn: Ajax lijkt naast Van den Berg en St. Juste te grijpen'

13-07-2023 14:28 Laatste update: 15:03
296

Ajax grijpt hoogstwaarschijnlijk naast Sepp van den Berg en Jeremiah St. Juste. Liverpool zou Van den Berg liever willen verhuren, terwijl Sporting CP de 21-jarige verdediger niet wil verkopen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagmiddag. Ajax is momenteel op zoek naar een vervanger voor Jurriën Timber, die op het punt staat om gepresenteerd te worden bij Arsenal. Eerder deze week liet directeur Sven Mislintat al weten nog een vervanger voor de verdediger aan te willen trekken. 

Wedden

Meer odds

Van den Berg en St. Juste stonden hoog op het lijstje, maar de kans is klein dat beide spelers de overstap naar Amsterdam zullen maken. Liverpool ziet namelijk toekomst in Van den Berg en verhuurt hem liever. Meerdere clubs, met name uit Duitsland, zien een huurperiode van de geboren Zwollenaar wel zitten. Van den Berg praat momenteel met Union Berlin en Mainz, weet VoetbalPrimeur

Het wordt eveneens lastig voor Mislintat om St. Juste naar de hoofdstad te halen. De 26-jarige verdediger, die in het verleden voor Feyenoord en sc Heerenveen speelde, mag niet weg van Sporting. De Portugese topclub is zeer tevreden over zijn prestaties en verkoopt hem dan ook liever niet.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!