'Reijnders in goed gezelschap: Milan dicht bij deal met Villarreal voor aanvaller'

'Reijnders in goed gezelschap: Milan dicht bij deal met Villarreal voor aanvaller'

21-07-2023 13:09 Laatste update: 13:59
9

AC Milan is dicht bij het vastleggen van Samuel Chukwueze. De rechtsbuiten van Villarreal CF wil graag de overstap maken en de Rossoneri kunnen aan de vraagprijs voldoen. 

Volgens het Spaanse Relevo trekt Milan steeds harder aan de komst van de Nigeriaan. De vleugelspeler moet tussen de 25 en 28 miljoen euro kosten en de verwachting is dat beide clubs een akkoord zullen bereiken. Chukwueze heeft al zijn jawoord gegeven aan Milan en is klaar voor de overstap. De aanvaller arriveerde in 2017 in de jeugdopleiding van de Spaanse club en mocht een jaar later al opdraven bij de hoofdmacht. Chukwueze was het afgelopen seizoen goed voor dertien doelpunten en elf assists in 50 wedstrijden. De vraagprijs voor de speler is relatief laag vanwege zijn eenjarige contract.

Wedden

Meer odds

Met de mogelijke komst van Chukwueze lijkt het erop dat Christian Pulisic, een andere aanwinst van de Rossoneri, met Chukwueze gaat concurreren, ofwel als nummer 10 zal spelen. De Milanezen azen ook nog op Noah Okafor van Red Bull Salzburg en beschikken bovendien over Rafael Leão, waardoor de aanval van de club goed bezet is. Tijjani Reijnders verliet onlangs AZ om bij de Italianen aan de slag te gaan op het middenveld. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!