PSV is Ramzi kwijt: Marokkaanse topclub maakt komst van trainer bekend

PSV is Ramzi kwijt: Marokkaanse topclub maakt komst van trainer bekend

22-07-2023 18:54
66

Adil Ramzi trekt de deur bij PSV dan toch achter zich dicht. De Marokkaanse oud-prof is zaterdag gepresenteerd als nieuwe trainer van Wydad AC. De topclub uit Casablanca maakt het nieuws via Twitter bekend.

Ramzi gaf eerder al aan dat hij graag de stap naar Wydad wilde maken, maar de clubs steggelden nog over de afkoopsom. Afgaande op de berichtgeving uit Marokko zijn de laatste plooien nu gladgestreken. Ramzi komt over van PSV, waar hij afgelopen seizoen de beloften onder zijn hoede had in de Keuken Kampioen Divisie. Met Jong PSV won hij daarnaast de Premier League International Cup.

In eigen land staat Ramzi er al langer goed op. Zo wilde Marokko hem toevoegen aan de staf van bondscoach Walid Regragui tijdens het WK in Qatar, maar zover kwam het nog niet. Nu maakt de voormalig middenvelder alsnog de stap. Wydad is de meest succesvolle club van het land, met onder meer drie landstitels in de laatste vijf seizoenen.

Ramzi was in totaal zeven jaar actief als jeugdtrainer in Eindhoven. Hij begon als assistent van PSV O17 en wist zich uiteindelijk op te werken naar de beloften.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!