Krul helder over toekomst bij Norwich: 'Maar in het voetbal weet je het nooit'

Krul helder over toekomst bij Norwich: 'Maar in het voetbal weet je het nooit'

25-07-2023 22:29
17

Tim Krul heeft helderheid gegeven over zijn toekomst. De doelman geeft in gesprek met Voetbal International aan dat hij het nog altijd naar zijn zin heeft bij Norwich City.

De 35-jarige sluitpost is vastberaden op zijn basisplaats bij de club uit de Championship dit seizoen te veroveren. Hij gaat momenteel de strijd aan met Angus Gunn. Vorige week stonden beide keepers nog één helft onder de lat tegen AZ in Dirkshorn (1-1). "Ik ben gelukkig bij Norwich", zei Krul. Het is daarentegen mogelijk dat Krul geen basisplaats heeft komend seizoen. Voor de doelman is echter één ding duidelijk: "Ik ben al vijf jaar trots om hier te spelen."

De vijftienvoudig Oranje-international heeft nog een contract tot medio 2024 bij Norwich City. Krul is niet van plan om de club te verlaten, maar hij sluit een eventuele transfer niet uit. "In het voetbal weet je het nooit helemaal precies."

Krul verliet in 2018 Brighton & Hove Albion voor een nieuw avontuur bij Norwich City. Daarvoor kwam hij uit voor Newcastle United, Falkirk FC, Ajax en AZ.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!