'Hoog spel in Premier League: Brighton weigert ook 93 miljoen van Chelsea'

'Hoog spel in Premier League: Brighton weigert ook 93 miljoen van Chelsea'

27-07-2023 19:34 Laatste update: 21:16
35

Chelsea weigert Moisés Caicedo uit het hoofd te zetten. De balafpakker uit Ecuador moet en zal de volgende versterking van The Blues worden, maar Brighton heeft een nieuw megabod afgewezen.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Chelsea in de laatste 24 uur een nieuwe poging gedaan voor Caicedo. Het zou gaan om een bedrag van 93 miljoen euro. Brighton bleek niet te vermurwen en verwees het bod meteen naar de prullenbak. De verwachting is dat Chelsea wil blijven onderhandelen, maar een akkoord is op dit moment ver weg. Caicedo hoopt in de tussentijd op een deal.

Wedden

Meer odds

Brighton zei eerder ook al 'nee' tegen biedingen van 70 en 82 miljoen euro en vindt Caicedo meer waard dan 100 miljoen pond, omgerekend 116 miljoen euro. Het megabedrag dat Arsenal voor Declan Rice (ook 116 miljoen) betaalde aan West Ham United geldt daarbij als benchmark. Brighton is alléén bereid om Caicedo voor minder te laten gaan als de talentvolle verdediger Levi Colwill de omgekeerde weg bewandelt. Daar is Chelsea-manager Mauricio Pochettino echter niet voor te porren.