'Feyenoord teleurgesteld door tegenvoorstel van minimaal 12,5 miljoen euro'

'Feyenoord teleurgesteld door tegenvoorstel van minimaal 12,5 miljoen euro'

27-07-2023 22:42
97

De komst van Gustav Isaksen lijkt ver weg voor Feyenoord. Het tegenvoorstel van FC Midtjylland op een Rotterdams miljoenenbod heeft voor teleurstelling gezorgd in De Kuip, meldt 1908 donderdagavond.

Feyenoord zou Midtjylland een 'marktconform voorstel' hebben gedaan, maar de Denen blijken hoog in de boom te zitten. Isaksen zou minimaal 12,5 miljoen euro moeten opleveren. Dat kan en wil directeur Dennis te Kloese niet betalen. Het vastleggen van Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb) heeft op dit moment prioriteit.

Het is niet zo dat Feyenoord afhaakt, maar zijn komst wordt een lastig verhaal. Mogelijk volgt er in augustus een nieuwe poging, als Isaksen in de tussentijd nog geen nieuwe club heeft gevonden. De Deense rechtsbuiten (22) wordt ook gelinkt aan AC Milan.

Isaksen heeft in de Deense pers laten optekenen dat een mogelijk vertrek uit Denemarken hem bezighoudt. "Ik probeer mijn hoofd erbij te houden", zegt de topscorer van vorig seizoen in Denemarken tegen Viaplay. "Ik probeer zo goed mogelijk te spelen, maar ik kan niet ontkennen dat mijn hoofd nogal vol zit. Het is niet zo makkelijk als het lijkt."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!