'Slot wil me graag bij Feyenoord houden, maar hij zei ook dat het mijn keuze is'

'Slot wil me graag bij Feyenoord houden, maar hij zei ook dat het mijn keuze is'

27-07-2023 23:50
64

Alireza Jahanbakhsh is niet van plan Feyenoord te verlaten. Na het oefenduel met Villarreal, waarin hij een penalty benutte, werd de Iraniër gevraagd naar zijn toekomstplannen, omdat hij volgens de laatste geruchten mag vertrekken.

Jahanbakhsh heeft te maken met meer concurrentie dan vorig seizoen. Bovendien zou de clubleiding niet voor zijn vertrek gaan liggen, omdat de 29-jarige rechtsbuiten een fors salaris heeft én ziet Slot hem naar verluidt als een reserve. Die berichten lijken hem echter niet bezig te houden.

Wedden

Meer odds

"Ik ga gewoon pushen", zegt Jahanbakhsh bij ESPN. "Ik heb altijd geleerd om zo hard mogelijk te werken en door te gaan. Wat anderen zeggen maakt me niet zo veel uit. De enige persoon die belangrijk voor mij is, is de trainer (Arne Slot, red.). Hij wil me er graag bij houden, maar hij zei ook dat het mijn keuze is."

Jahanbakhsh kent in elk geval één pluspunt. "Ik kan goed zijn voor de ervaring in het team. Ik heb heel blij hier. Iedereen weet wat voor een mooie club dit is. Niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar tot die tijd blijf ik gewoon pushen."