'Feyenoord in zelfde schuitje als Ajax in afwachting van Kroatische transfer'

'Feyenoord in zelfde schuitje als Ajax in afwachting van Kroatische transfer'

30-07-2023 08:22
84

Feyenoord heeft Ayase Ueda binnen, maar wacht op Luka Ivanusec. De Eredivisie-kampioen rekent nog steeds op de komst van de 24-jarige linksbuiten, maar Dinamo Zagreb is de transfer aan het rekken. Dat meldt De Telegraaf.

Als het aan Ivanusec lag, dan was hij al op het vliegtuig naar Nederland gestapt. Alleen acht de Kroatische topclub hem cruciaal voor de kansen om de Champions League te bereiken. Zo scoorde de international dinsdag liefst drie keer in de heenwedstrijd tegen Astana in de tweede voorronde (4-0). Ook in het competitieduel met NK Istra 1961 (3-0) scoorde hij zaterdag op schitterende wijze.

Wedden

Meer odds

Dinamo Zagreb hoopt ook nog over Ivanusec te beschikken in de derde voorronde van de Champions League, meldt De Telegraaf. Die duels worden op 8/9 en 15 augustus gespeeld. De laatste horde, de play-offs, staan op 22/23 en 29/30 augustus op het programma. Deelname aan de groepsfase levert Dinamo bijna veertig miljoen op, waardoor het geen haast heeft om een klap op de deal met Feyenoord te geven.

Daarmee zitten de Rotterdammers een beetje in hetzelfde schuitje als Ajax, dat centrale verdediger Josip Sutalo graag wil overnemen. Feyenoord wil Ivanusec desondanks zo snel mogelijk naar De Kuip halen en is druk in de weer om verder uitstel te voorkomen. 

Feyenoord krijgt in ieder geval spoedig de beschikking over Ueda. De overstap van de Japanse spits is in kannen en kruiken. Cercle Brugge ontvangt een bedrag dat richting de acht miljoen euro gaat.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!