Ueda niet in selectie Cercle Brugge: 'Japanner hard op weg naar Feyenoord'

Ueda niet in selectie Cercle Brugge: 'Japanner hard op weg naar Feyenoord'

30-07-2023 12:53 Laatste update: 12:58
48

Ayase Ueda maakt zondagmiddag geen deel uit van de wedstrijdselectie van Cercle Brugge voor het duel met Royal Antwerp FC. De Japanse spits is hard op weg naar Feyenoord, dat zodoende een vervanger voor de onlangs verkochte Danilo kan gaan presenteren. 

De transfer van Ueda naar Feyenoord hangt al een tijdje in de lucht. Vrijdagavond maakte Voetbal International bekend dat de Rotterdammers zo goed als akkoord zijn met Cercle Brugge over de transfer, nieuws dat zaterdag nog eens bevestigd wordt door het Algemeen Dagblad, dat meldt dat hij 'hard op weg is naar Feyenoord'.

Wedden

Meer odds

De 24-jarige aanvaller is dus niet van de partij als Cercle Brugge om 13.30 begint aan de seizoensouverture tegen landskampioen Antwerp. Ueda zit ook niet op de bank 'nadat er gisteravond een akkoord werd bereikt tussen Feyenoor en Cercle Brugge', zo tekent het AD op. 

De vijftienvoudig international kost Feyenoord naar verluidt ongeveer acht miljoen euro, een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot tien miljoen euro. In De Kuip moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Santiago Gimenez.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!