'Chelsea en Juventus in gesprek: Lukaku én 30 miljoen voor Vlahovic'

'Chelsea en Juventus in gesprek: Lukaku én 30 miljoen voor Vlahovic'

31-07-2023 23:29
20

Romelu Lukaku en Dusan Vlahovic wisselen mogelijk van club. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio zijn de onderhandelingen tussen hun huidige werkgevers Chelsea en Juventus in volle gang.

Het staat vast dat Lukaku in de Chelsea-etalage staat, maar na twee afgeketste transfers - naar Saudi-Arabië en Internazionale - is de Belgische spits nog steeds niet weg. Mogelijk biedt Juventus uitkomst. De belangstelling van Italiaanse grootmacht is niet nieuw, maar door Vlahovic mogelijk als wisselgeld te gebruiken is een deal een stuk dichterbij gekomen.

Wedden

Meer odds

Volgens Di Marzio zijn er maandag 'contacten geweest tussen de clubs'. Wel zit er nog een verschil tussen vraag en aanbod. Het compromis zou een transfersom van 30 à 35 miljoen euro zijn, in het voordeel van Juventus. De Italianen vragen meer geld voor Vlahovic dan Chelsea doet voor Lukaku. De komende dagen gaan de clubs verder in gesprek.

Juve-trainer Massimiliano Allegri wil dolgraag werken met Lukaku, op wie een deel van de supporters dan weer niet zitten te wachten. Big Rom heeft al te horen gekregen dat hij in Turijn slordige 12,5 miljoen euro bruto per jaar kan verdienen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!