'Derde Premier League-club bekijkt Hartman: Feyenoord maakt intenties duidelijk'

'Derde Premier League-club bekijkt Hartman: Feyenoord maakt intenties duidelijk'

04-08-2023 07:29 Laatste update: 09:04
59

Na Burnley en West Ham United heeft ook Brighton Quilindschy Hartman op het verlanglijstje. Volgens 1908.nl geldt echter voor The Seagulls hetzelfde als voor de andere twee club: de belangstelling is er, maar concrete interesse blijft vooralsnog uit.

Hartman is een gewild man in de Premier League, aangezien de interesse van Burnley en West Ham United al eerder bekend was. Eerstgenoemde club zou bereid zijn om miljoenen neer te tellen, maar een bod kwam er nog niet uit rollen. Feyenoord wil een bedrag van meer dan twintig miljoen euro zien. Ook Brighton kan zich in de race gaan mengen, maar tot nog toe kwam ook vanuit die club geen bod.

Wedden

Meer odds

Voor Feyenoord is het in ieder geval een duidelijk verhaal. De Rotterdammers willen langer door met Hartman. De intentie is absoluut niet om hem te verkopen. De 21-jarige vleugelverdediger staat tot 2025 onder contract in Rotterdam-Zuid. De onderhandelingen over een verlenging lopen al, maar een akkoord kwam er nog niet. Binnenkort komen er nieuwe meetings en Feyenoord verwacht niet dat Hartman deze zomer vertrekt.

Hartman speelde afgelopen seizoen 33 wedstrijden voor de Rotterdammers. In die duels scoorde hij twee keer en gaf hij vijf assists. Hartman komt uit de eigen jeugd van Feyenoord en hij lijkt ook dit seizoen een basisplaats te gaan pakken.