'Ajax wil binnen 48 uur duidelijkheid: anders alleen nog voor megasom weg'

'Ajax wil binnen 48 uur duidelijkheid: anders alleen nog voor megasom weg'

07-08-2023 13:58 Laatste update: 14:15
170

Ajax heeft Mohammed Kudus een ultimatum gesteld. De Ghanese dribbelaar slaagt er maar niet in om tot overeenstemming te komen met Brighton, meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad is de transfer nog lang geen uitgemaakte zaak. Ajax geeft Kudus nog 48 uur om het eens te worden met de Premier League-club, anders trekken de Amsterdammers de stekker uit de deal en laten ze hem alleen nog gaan 'als er megabedragen op tafel worden gelegd'.

De Nederlandse topclub bereikte zelf al een principeakkoord met The Seagulls over een transfersom van veertig miljoen euro, zo meldde The Athletic. Kudus wil dolgraag de volgende stap zetten, maar of zijn toekomst bij Brighton ligt is dus nog even de vraag. Eerder toonde ook Chelsea interesse. Of The Blues nog concreet willen worden, is niet duidelijk.

Kudus kwam zondag nog gewoon in actie voor Ajax in het oefenduel met Borussia Dortmund (3-1 nederlaag). "Zolang er nog niks zeker is, gaat hij gewoon spelen. Hij is nog steeds speler van Ajax", zei trainer Maurice Steijn.