'Real Madrid kaapt deal van Bayern: Rulli mogelijk weer in beeld in Duitsland'

'Real Madrid kaapt deal van Bayern: Rulli mogelijk weer in beeld in Duitsland'

12-08-2023 11:43
53

Kepa Arrizabalaga is hard op weg om de vervanger van Thibaut Courtois te worden bij Real Madrid. De Spaanse doelman was dichtbij een deal met Bayern München om daar de nieuwe keeper te worden, maar de interesse van Real deed hem twijfelen. Voor Bayern stond Gerónimo Rulli als alternatief van Kepa op het lijstje.

Volgens Marca en Sky Sport Deutschland is Kepa heel dichtbij een deal met Real Madrid. De Spaanse ploeg zocht een nieuwe doelman na het uitvallen van Courtois. De Belg kan dit seizoen niet meer in actie komen door een zware blessure. Het gaat om een deal op huurbasis, of daar ook een optie tot koop bijzit is onbekend. Voor Real was Yassine Bounou van Sevilla ook een optie, maar Kepa was een optie die meer haalbaar was.

Bayern zal dus door moeten schakelen en de kans is aanwezig dat de Duitsers bij Rulli uitkomen. De Argentijn was lange tijd samen met Kepa het target nummer één bij Der Rekordmeister, maar uiteindelijk besloot de ploeg voor de Spanjaard te gaan. Nu Kepa geen haalbare kaart meer blijkt, kan het best zijn dat Bayern weer doorschakelt naar Rulli als plan B. Vooralsnog is er nog niks bekend over contact met Ajax.