PSG treft harde maatregelen: Mbappé, Neymar en Verratti niet in selectie

PSG treft harde maatregelen: Mbappé, Neymar en Verratti niet in selectie

12-08-2023 12:40 Laatste update: 12:49
51

Marco Verratti, Kylian Mbappé en Neymar zijn niet opgenomen in de selectie van Paris Saint-Germain voor de wedstrijd in de Ligue 1 tegen Lorient van vrijdagavond. Het is een stevig signaal van de Franse kampioen, die af wil van de sterren.

Eerder deze week werd al bekend dat het drietal ontbrak op de persdag. Nu gaat PSG nog een stapje verder. De Parijzenaars zouden Neymar en Verratti willen verkopen, terwijl Mbappé zoals bekend zijn aflopende contract niet wil verlengen. Ook hij moet daarom verkocht worden. Door ze buiten de wedstrijdselectie te laten lijkt PSG ze naar de uitgang te willen duwen.

Verratti en Neymar worden nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Saudi-Arabië, al zou de Braziliaan ook in de Premier League in trek zijn en wordt hij gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona. Het duo zou zelf ook open staan voor een vertrek.

Mbappé daarentegen, zou onder geen beding willen vertrekken uit de Franse hoofdstad. Zijn club vermoedt dat hij reeds een voorcontract heeft getekend bij Real Madrid, en voelt zich aan het lijntje gehouden. Het trio zal dus sowieso geen deel uitmaken van de selectie voor de openingswedstrijd in de Ligue 1.