PSV ontvangt 'mooie aanbiedingen': Jazeker, meerdere clubs willen me hebben

PSV ontvangt 'mooie aanbiedingen': "Jazeker, meerdere clubs willen me hebben"

15-08-2023 18:46
45

Het is de vraag of de aanvoerder van Jong PSV nog lang in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Jason van Duiven (18) bevestigt aan ESPN dat er veel Eredivisie-belangstelling is.

"Vanuit de Eredivisie komen er mooie aanbiedingen", aldus Van Duiven na de 1-0 zege van Jong PSV op Telstar. De achttienjarige spits maakte het enige doelpunt. "Ik wil graag minuten maken in de Eredivisie. Dat zou een mooie stap zijn."

Het is inmiddels bekend dat FC Utrecht, Heracles Almelo en NEC een huurdeal met PSV op poten willen zetten. Eerst vindt er nog een gesprek plaats tussen de Eindhovense club en Van Duiven. "Jazeker, meerdere clubs willen me hebben. De keuze ligt bij mij en mijn zaakwaarnemer. Ik hoop dat PSV gewoon meehelpt. Als het zover komt, dan wordt het een verhuur. Een definitieve transfer gaat sowieso niet werken."

Het is geen geheim dat Van Duiven goede papieren heeft voor een vaste plek in de selectie van trainer Peter Bosz, maar hij moet concurreren met aanvoerder Luuk de Jong en miljoenenaankoop Ricardo Pepi. De geboren Almeloërs werd vorig seizoen topscorer van Jong PSV met vijftien competitiegoals.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast