Bosz krijgt bijval uit PSV-selectie: 'Het is goed dat hij er zo op hamert'

Bosz krijgt bijval uit PSV-selectie: 'Het is goed dat hij er zo op hamert'

16-08-2023 07:06
39

Joey Veerman begrijpt dat PSV-trainer Peter Bosz tot op heden na elke wedstrijd kritisch is op zijn ploeg. De spelmaker denkt dat het de spelers van de Eindhovenaren scherp houdt.

PSV won dinsdagavond met 1-3 van Sturm Graz. Mede dankzij een treffer van Veerman staan de Eindhovenaren in de play-offs van de Champions League. Bosz was na afloop gematigd tevreden, stelt de middenvelder. "Wat hij zei? Dat we weer zeventig procent balbezit hebben gehad en dat er altijd dingen beter kunnen", vertelt hij aan Veronica. "Dat is denk ik ook het geval. Maar op een paar momentjes na worden zij niet gevaarlijk."

Veerman wordt gevraagd of hij zich kan vinden in zijn kritische trainer. "Als je altijd zegt dat het zo goed was, dan word je misschien wat gemakzuchtig. Ik denk dat het goed is dat hij er zo op hamert", aldus de geboren Volendammer. "Maar ik denk dat je vaak goede aanvallen ziet bij ons. Volgens mij was het spel wel aardig."

Door de zege over twee wedstrijden moet PSV nog één horde overleven om de groepsfase van de Champions League te bereiken. In de laatste voorronde is - opnieuw - Rangers FC de tegenstander.